Bij Bosch zien we diversiteit als een belangrijke troef. Diversiteit in manier van denken, ervaringen, levensplannen en perspectieven liggen ten grondslag aan ons succes. Als Bosch stimuleren we een diverse werkomgeving. We nodigen je graag uit om jouw visie op diversiteit te delen!

Over het Diversity event

Tijdens dit evenement zoomen we in op diversiteit op het gebied van cultuur en geslacht. Naast verhalen van verschillende ervaringsdeskundigen zullen we interessante topics bediscussiëren in kleinere groepen gedurende onze break-out sessies. Wij zijn benieuwd naar jouw visie en leren graag waar voor ons wellicht nog verbeterpunten liggen. Zo creëren wij graag de werkomgeving waar jij wilt komen werken!

Schrijf je in

Voor wie is dit evenement?

Ben jij student, heb je interesse in het onderwerp diversiteit en wil je een kijkje komen nemen bij Bosch? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan dit event. We zien er naar uit om je te ontmoeten!

 

 

 

 

Lees meer

Het programma

Welkom
Spreker 1
Spreker 2
Spreker 3

PAUZE

Break-out sessies
Collectieve afsluiting
Pizza en borrel


Lees meer

Over Bosch

Al meer dan 130 jaar bieden we onze medewerkers over de hele wereld de mogelijkheid om de toekomst vorm te geven bij een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en diensten. Wij worden gedreven door innovaties die kwaliteit van leven verbeteren. Onze werkgebieden zijn net zo divers als onze wereldwijde locaties.

Leer ons kennen